top of page

Tips

Het leven is een geheel.

Alles is een.

AL-L-EEN 

Dit raakt mij altijd weer. we leven n.l. niet in een afgescheidenheid. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar. De Kosmos en Moeder Aarde. Wij zijn een deel van dit grote geheel. Wij ZIJN dat. Wij leven niet Op en VAN de aarde. Maar er is een wisselwerking en geen afgescheidenheid.  

Alleen onze gedachtes en ideeen over hoe iets zou moeten zijn, zorgt voor het ene of het andere, dit of dat. Wat we gezond verstand noemen zijn vaak vooroordelen en patronen die we ons aangeleerd hebben, maar die niet van binnenuit komen.

Er IS alleen maar HET op DIT moment. Dat geeft ervaringen waar we dan wel of niet iets mee doen. Het gaat om het PROCES. de weg is het DOEL het doel is een middel!

Ieder heeft zijn eigen waarheid en bewustzijn. Ieder kind/mens is uniek.

Hoe wij omgaan met onszelf vormt ons kind. Dus hoe bewuster wijzelf zijn en handelen hoe meer het kind zichZELF kan gaan leven. 

Ik kom dan ook veel dingen en situaties tegen die met deze spreuk te maken hebben en zo dus ook met het zielekind en de Nieuwe Wereld. 

Graag deel ik die met jullie.

Lezen helpt mij vaak. Het geeft mij soms het gevoel mijzelf te ontmoeten of ik voel mij bevestigd in datgene ik al, soms onbewust, wist/voelde.

Ook geeft het kennis en/of inzicht.

Zo heb ik van alles wat mij aansprak en wat mij wat gebracht heeft een beetje verzameld.

Daar opvoeden en bewustzijn ook alles met onszelf te maken heeft hebben de tips ook betrekking op zelfbewustzijn en -ontwikkeling.

Kijk verder onder onder spreuken, teksten en boeken.

De boeken met * gemerkt zijn niet zo dik en makkelijk leesbaar. 

original.png
bottom of page